Friday, 25 May 2012

i guess.

assalamualaikum.
today tangan rasa nak menaip naip meluah rasa hati.well,terasa sebak tapi nak cakap face to face tak termampu,so i guess,cara ni pun okay kan :')
korang,tak lama lagi masing-2 nak sambung belajar dah.in fact ada yang dah start dah pun kan.rasa sedih sebab masing-2 dengan jalan hidup masing-2.which means,dah tak sama-2 dah sekarang.tapi kena redha kan.

just rasa berat nak tinggalkan dua insan ni.dua insan tersayang.best of best of bestfriend.so kat sini,kita nak bagitahu kita sayang korang sangat-2 sangat-2.andddd sangat-2 bersyukur dapat jumpa korang,bersahabat dengan korang.tempuhi hidup ni ngan korang.kita betul-2 sayang korang honestly.kita taktahu lah kenapa.dulu masa kat menengah takde lahhhh rasa sedih macam ni masa kita bertiga jauh dulu.mybe sebab bila balik kita jumpa kan.

tapi sekarang mybe jarang balik kan.and kalau balik pun,mybe time cuti tak sama kan.just nak korang take good care of yourself.kita betul-2 sayang korang.korang ni soul kita tau.belajar rajin-2 okay.tak kira ah kat mana pun kita,korang sentiasa kita ingat and kita sayang.kita bertiga ni terpisah sekejap je okay.kita kena kejar cita-2 kita.belajar sampai berjaya.and one day,we shall meet again okay dear bestfriends :)

kita tak tahu lah nak cakap macam mana,but here,i wanna seek forgiveness from both of you.kita selalu buat salah since kita bertiga kenal.kita selalu nyusahkan korang.tak dapat jadi yang terbaik untuk korang but believe me,kita tak pernah berniat pun nak buat macam tu tau tau.

kita bersyukur sangat dapat kenal korang.korang baik sangat dengan kita.sampai kadang-2 kita terpikir,layak ke kita jadi bestfriend korang.thanks untuk semua hadiah and most of all,semuu kenangan yang kita cipta bersama.i do love you guys so much.and korang never be replace.sekarang ni pun kita dah jarang jumpa kan.sorry takde niat pun taknak jumpa korang.tapi kita tahu masing-2 pun busy kan.hope dapat jumpa korang before kita g sambung study.

setiap kenangan dengan korang tu kenangan yang terindah buta kita.kita seronok dengan korang.kita betul-2 sangat hargai korang.naik bas sama-2,hangout di jj sama-2.daki bukit sama-2.well,this is just a part of it.banyak lagi kan kenangan kita bertiga.

so korang,tolong jaga diri baik-2.kalau ada pape,mesej lah kita yek.kalau ada problem nak share ke,oh yeee.thanks jadi pendengar masalah dan keluh kesah kita yang setia.serius,tak dapat balas budi baik korang.i love you guys so much.

i love you guys ANIS and HASRI <3

ayie,thanks for everything :)

anis,thanks for everyting :)

won't forget our memories ever.

dear ,

When I cry you help me out
When I'm happy you hear me shout
When I grin you know I'm really mad
because you are my best friend
You can tell when I'm sad
You're there in thick and thin
You're my best friend
You hear me out when I want to talk
You help me out when I get mad
You are the bestest friend I've ever had
So hear me out when I say
You're the light in my day
You are the moon in my night
You shine very bright
You are the bestest friend I have
and I miss you


anis,ayie,


As we walk our path of life,
We meet people everyday.
Most are simply met by chance.
But, some are sent our way.
 
These become special friends
Whose bond we can't explain;
The ones who understand us
And share our joy and pain.

Their love contains no boundaries.
So, even we are apart.
Their presence enhances us
With a warmth felt in the heart.

This love becomes a passageway,
When even the miles disappear.
And so, these friends, God sends our way,
Remain forever near.
 
till then,
 
love , eyka <3

No comments:

Post a Comment