Sunday, 13 May 2012

bersawang sawang

assalamualaikum .

perghhhh . rasa kaku pulak tangan ni hah . lama dah tak menulis . yes , i mean menaip kat laman belogggg ni . mohon maaf ye wahai cik belog . bukan sengaja nak abaikan blog ni tapi agak busy lah . well , tahu lahhhh , crap alasan jek tu . hehe . but here i am . typing new post for my lovely blog , hehe . ter over sudah .

I PROMISE DEAR BLOG , I WONT NEGLECT YOU EVER , OKAY . hewhew .

serius tak reti dah nak naip apa . tapi nak bercerita gak . haha . okay . jantung dah berdegup sangat laju sebab aku dah nak start sambung belajar . okay tak sangka gila . aku dah habiskan zaman sekolah and ekarang aku akan jadi budak U walawehhhh . seriously aku nervous bagai . tapi bersyukur sebab allah bagi rezeki masuk U kat aku . hehe .

so peeps aku nak mohon doa korang eh , and kat sini aku nak say thanks kat korang yang dah banyak tolong aku . thanks sangat-2 . lepas ni masing-2 dengan jalan hidup masing-2 , so all the best okay semua . aku sayang korang sangat-2 .

No comments:

Post a Comment