Sunday, 26 February 2012

sahabat

bismillah :)
assalamualaikum .

takde benda pun harini ,
sebab sangat tak tahu nak buat apa .
so tangan ni macam gatai nak tulis tulis .
bila otak dah dok di perah perah nak tulis pasal apa .
tiba tiba atas kepala ada mentol yang bercahaya *okay , joking :)

aku nak cakap pasal sahabat .

lah hai , asal sahabat ? asal aku tak tulis member ? or kawan ? or pape je lah .
yang seangkatan dengannya ..
well , sebab bagi aku , sahabat , ada nilai yang tersendiri .
seseorang yang sangat sangat aku hargai .
yang memang sentiasa melekat dalam hati aku .
yang aku dah kunci rapat rapat .
sampai aku takkan lupa diorang ,
melainkan atas keizinan Allah ..

flashback..
;
;
;
;
;

kawan kawan sekolah rendah , manjoiDua ,, 





zaman menengah rendah , smapLabu :')

zaman menengah atas , haha . seratas :))







p/s :: weh , kalau gabar korang yang rapat ngan aku takde , bukan maksud tak anggap korang sahabat , tapi tak jumpa gambar .


honestly , aku sangat sangat bersyukur sebab ada sahabat sahabat macam korang . 
aku beruntung sebab ada korang dalam hidup aku . 
serius cakap , aku takkan lupakan korang , 
sebab korang lah sahabat aku dunia akhirat . 

bak kata mimie lah kan :: kita kawan sampai syurga :)
takkan lupa ayat ni . 

and serius , takkan lupa korang :')

2 comments:

  1. tak sangka ade ayat i . hahah . yeah . kawan smpai syurga . itu penting

    ReplyDelete
  2. lalala , mesti lah kan . i selalu ingat ayat tu tak tahu lah asal . haha :')

    ReplyDelete